Nyári edzőtábor Tiszamogyoróson

Az elmúlt hétvégén 3 tanítványommal részt vettünk Tiszamogyoróson a partnerszervezetünk, A Tengu Dojo HSE által szervezett hétvégi szemináriumon, melyet Dr. Nagy-Hinst István Hanshi, 9.danos Ju-Jitsu nagymester vezetett, több magas fokozatú mester vett részt az eseményen Ju-Jitsu, Shotokan, valamint Judo japán küzdősport stílusokból.
Nagyon sok pozitív érzésem, élményen, tapasztalatom van az edzőtáborral kapcsolatban, nagyon jól éreztem magam és jó volt azt megtapasztalni, hogy több különböző stílus gyakorlója és tud együtt gyakorolni, tud egymástól tanulni és egymás munkáját elősegíteni, nem pedig azon versengeni, hogy melyikünk stílusa hatékonyabb, vagy "jobb"!

Köszönöm a tanítványaimnak a segítséget, egy igazán lenyűgöző Wing Chun kung-fu bemutatót tartottunk, igyekeztünk bemutatni a Wing Chun Kuen harci rendszerét, hogy egy másik stílust gyakorló harcművész is bele tudjon látni és meg tudja tapasztalni a Wing Chunban lévő szépséget, gyakorlatiasságot, eleganciát!

Köszönöm Ésik Árpádnak, a Tengu Dojo HSE elnökének, valamint Sensei Sajtos Istvánnak, az iskola vezetőjének a meghívást és a vendégszeretetet, amit ezekben a napokban kaptunk, igyekszem majd ezt viszonozni egy általunk szervezett eseményen! 

Köszönöm Hanshi Dr. Nagy-Hinst István nagymesternek a felénk és a Wing Chun felé tanúsított tiszteletet és a sok tanítást amit a hétvégén kaptunk!

No Comments Yet.