Magánoktatás

A magánórák felépítése:

1. A személyre szabott oktatás

a. Önvédelmi képzés
b. Harci képzés
c. Vizsgafelkészítés
d. Személyi edzés

2. A magánórák helyszíne

-A magánórák helyszíne lehet egy általam biztosított, tatamival lerakott, direkt erre a célra berendezett szoba, helyiség, minden szükséges felszereléssel együtt (akár 6 és fél pontos hosszúrúd, fabábú, zsák)
-Vagy igény esetén házhoz is tudok menni (részletek megbeszélés szerint)

3. A magánórák szabályai

-Érkezz mindig időben a magánórádra! A mestered minden bizonnyal nagyon elfoglalt és ha pontatlan vagy, az ő és egy másik kung-fu testvéred idejéből veszel el! A magánórákon a késéssel kapcsolatos tolerancia 5 perc, amennyiben többet késel, az az idődből vonódik le!
-A lefixált magánórákat előtte 10 órával lehet lemondani, azután ki kell fizetni, akkor is ha nem veszel részt rajta!
-Ha az oktató hibájából marad el egy óra, az köteles bepótolni vagy valahogy kompenzálni!
-Magánórát csak az egyesület tagjai vehetnek, külsősök nem vehetnek részt magánórákon, csak ha már beiratkoztak csoportos edzésre, vagy valamilyen formában az egyesület tagjai lettek, utána lehetnek jogosultak a magánedzés igénybe vételére!

4. Chi sau oktatás

-A Chi sau (tapadós kezek) nevű gyakorlat nagyon jó példa arra, hogy valamit magas szinten csak és kizárólag kéz a kéztől lehet megfelelően megtanulni!

5. Magánórák Dai-Sifu Emin Boztepével
6. Az EBMAS vizsgarendszer
-A magánórák felépítése és tudásanyaga teljesen személyre szabott!
-Egyértelmű előnye az, hogy az oktató minden figyelmét egy tanítványra fókuszálja, így sokkal gyorsabb ütemben lehet fejlődni.
-A edzésprogramot is személyre szabottan alakítjuk ki, így sokkal behatóbban tudunk foglalkozni azokkal a témákkal, ami a tanítványt a leginkább érdekli. (Pl. önvédelmi képzés, harci képzés, chi-sao, erősítés és izomépítés.)