Támogatás

A Harcos Útja Sportegyesület elnökeként kötelességemnek érzem, hogy munkámat a lehető legmagasabb színvonalon végezzem el, ezt pedig a következőképpen gondolom:


-Edzőtáborok szervezése:

Az utóbbi években kialakult szokás szerint évente két edzőtábort szervez egyesületünk, egy téli edzőtábort, ami az eddigiek szerint januárban van és egy hosszú hétvége az egész, 3 nap alatt 10-12 óra kung-fuval. Az év fő attrakciója pedig a nyári edzőtábor, ami minden évben Balatonszemesen kap helyet, 4-5 nap, 20-25 óra kung-fu, edzés a Balatonban, minden évben más vendégoktató a szélesebb perspektíva érdekében.

-Szemináriumok szervezése:

Évente kettő, egy tavaszi és egy őszi nemzetközi szeminárium megszervezése, ahol Dai-Sifu Emin Boztepe utazik hozzánk és tart nekünk szemináriumot, valamint vizsgalehetőséget minden tanulónak tanuló- illetve mesterfokozatokra.

-Egyesületi események szervezése:

Évente néhány alkalomm közösen, az egyesület tagjai és én szervezünk valamilyen közösségépítő, ifjúsági tevékenységet (pl. bográcsozás, csapatépítő edzés utáni beszélgetés a Margitszigeten, vizsga előtti közös kiscsoportos elméleti-gyakorlati felkészülés)

-Ingyenes önvédelmi tanfolyamok, illete sportfoglalkozások lebonyolítása különböző rendezvényeken:

Általános és középiskolákban, Gimnáziumokban tartottunk eddig ingyenes önvédelmi képzést testnevelés óra keretein belül vagy iskolai sportnapon.

Néhány iskola, akikkel eddig együttműködtünk:

- Kosztolányi Dezső Gimnázium - Széll Kálmán tér
- Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskola - Pesterzsébet
- Szivárvány Gimnázium és Szakképző Iskola - Pesterzsébet
- Kispesti Deák Ferenc Gimnázium - Kispest
- Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium - Kispest

Nagyon hálásak vagyunk minden eddigi (és rendszeres) támogatónknak, ezért hálánk kifejezésének jeleként legkiemelkedőbb támogatóinknak készítünk a weboldalainkon egy külön részt, ahol arany, ezüst és bronzfokozatban lévő támogatóink helyet kapnak és megköszönjük a bizalmat és a lehetőséget hogy munkánkat még odaadóbban végezhetjük!

Forrásainkat arra használjuk fel, hogy iskolánkban folyó oktatás minél magasabb színvonalú legyen, hogy a vizsgáztatás és a kapott vizsgafokozat minél értékesebb legyen, hogy minél több segédeszköz, felszerelés álljon a tanulók és oktatók rendelkezésére, hogy a szemináriumra azok is el tudjanak jönni, akik amúgy nem tehetnék meg, hogy az edzőtáborok költségeihez is hozzájárulhassunk és azt is elérhetővé tegyük minél több tanítványunk számára!

Név: Harcos Útja Sportegyesület
Bankszámlaszám: 11720025-21444728 (OTP Bank)
Tovább információ: info@wtwarrior.hu / +36304371480