Intenzív önvédelmi tanfolyam

Valós szituációk, valós önvédelem, igazi élethelyzetekre hangolva. Az első két alkalom INGYENES! 

Magyarországon átlagosan minden 21. ember válik valamilyen bűncselekmény áldozatává!

Ez a szomorú igazság! Egy nem kívánatos erőszakos szituáció vagy támadás bárkit utolérhet. Akár Téged is amikor éppen hazafelé sétálsz egy sötét és kihalt utcán, vagy egy éjszakai zenés szórakozóhelyen táncolás közben beléd kötnek, de akár akár fényes nappal egy elhagyott helyen, ahol senkitől sem várhatsz segítséget. Sajnos arról is nagyon sokat hallhatsz, hogy egy-egy iskolás korú gyermek válik erőszak áldozatává az iskolában, aki lehet akár a saját gyereked is. Előfordult már Veled is az, hogy csak egy hajszálon múlt a baj, miközben nem éreztél mást csak teljes kilátástalanságot és a saját szívverésed a torkodban? Vagy Magad is elszenvedted már, amikor a félelemtől nem mertél semmit tenni csak tűrted, hogy bántalmazzanak?

Te képes leszel megvédeni magad,

ha részt veszel intenzív önvédelmi képzésünkön, mert megtanítjuk Neked mindazokat az önvédelmi mesterfogásokat, melyekkel legyőzheted és ártalmatlanná teheted a támadódat. De nem csak Te, hanem akár a családod is. Hozd el őket is! Családi részvétel esetén kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából! Nem lenne megnyugtató érzés, ha nap, mint nap biztonságban tudhatnád magad vagy az egész családot? Amikor félelem nélkül, emelt fővel és magabiztosan sétálhatsz végig az üres utcán este a sötétben, vagy nem kell izgulnod, hogy kedvesed esetleg nemi erőszak áldozata lesz, illetve nem kell aggódnod, hogy gyermeked vajon mikor fogják újra bántalmazni gonosz és erőszakos társai az iskolában. Szomorú, de sajnos ki kell mondani, hogy ebben az elvadult és erőszakos világban az önvédelemre mindenkinek joga, és mindennél nagyobb szüksége van!

Egy nőnek kifejlesztett harcművészet nemcsak nőknek!

A Wing Tzun Kung Fu egy 300 éves múltra visszatekintő, tradicionális kínai harcművészeti rendszer, melyet az akkori Kínában egy fiatal nőnek (Yim Wing Tsun) fejlesztettek ki. Azóta az évek során a nagy mesterek kemény munkáinak köszönhetően tökéletesre csiszolódott. A Wing Tzun Kung Fu kevés, viszont a harci szituációkban rendkívül jól alkalmazható technikákat tartalmaz, melyek rövid idő alatt könnyen megtanulhatók és elsajátíthatók. Egyáltalán ne gondold, hogy egy nőies harcművészettel van dolgod!
A Wing Tzun Kung Fu-ban olyan alattomos, szuper gyors technikák és mozdulatsorozatok találhatók, melyek az emberi test legérzékenyebb pontjait támadják, hogy ezáltal esélye legyen a gyengébb nem és a gyengébb fizikumú férfiaknak is megvédeni magukat.
A Wing Tzun Kung Fu teljesen az emberi anatómiára épül, és olyan tökéletes koncepciókkal rendelkezik, hogy nem számítanak a testi adottságaid. Lehetsz magas, alacsony vagy erősebb testalkatú esetleg vékony. Mindenki a saját adottságait kihasználva tudja megvédeni magát. Nem véletlen, hogy a legendás Bruce Lee és Jackie Chan is ezt a harcművészeti rendszert választotta.
bruce_lee jackiechan

Most Te is megtanulhatod mindezeket!

A tanfolyam során:

 • Javul az állóképességed, fittnek és energikusnak érzed magad
 • A gyakorlások során hatalmas önbizalomra teszel szert
 • Megtanulod felismerni és elkerülni a problémás helyzeteket
 • Megtanulsz stressz helyzetekben is cselekedni, hogy ne blokkolj le
 • Elsajátítod miként kell reagálni a támadások különböző fázisaira
 • Dinamikusabb, erősebb és gyorsabb leszel
 • Sugározni fog belőled a magabiztosság és az energia
 • Kellőképpen megizzasztunk és felkészítünk arra, hogy merd megvédeni magad!

 

A tanfolyam után:

 • Önvédelmi képességekkel felvértezve immáron nyugodtabban járhatsz az utcákon éjszaka is, anélkül hogy tartanod kellene attól, hogy egy esetleges támadás teljesen felkészületlenül ér.

 

Amitől ez az önvédelmi oktatás más:

 • Nincs semmi hókusz pókusz és varázslás. Csak olyan technikát tanulsz,
  melyek valóban alkalmasak az önvédelemre.
 • Az edzések egyszerre intenzívek, jó hangulatúak, nagyon jó a közösség.
 • Nemtől és kortól függetlenül bárki elsajátíthatja, hölgyek és gyerekek is.
 • Minden alkalommal újat tanulhatsz, intenzíven lehet fejlődni.
 • Lelkileg és testileg is erősebbé teszünk.
 • Az első két alkalom INGYENES, így kockázat és kötöttségek nélkül kipróbálhatod!

Comments are closed.