Csapatunk.

Egyesületünk az EBMAS világszervezet magyarországi szervezete. Az EBMAS legfőbb vezetője maga a szervezet névadója, aki nem más mint Sifu Emin Boztepe. Sifu Emin világklasszis Wing Tsun mester, az élő legenda, aki a Wing Tsun kungfu nevét, még a 80-as évek végén, feltette a térképre!

50 országban

világszerte

8 instruktor

Magyarországon

Az EBMAS (Emin Boztepe Martial Art System) világszerte több mint 50 országban van jelen. Aki a szervezet hivatalos tagja, részt vehet a világszövetség bármelyik eseményén! Mi több, a vizsgafokozatodat és a rangodat is elfogadják valamennyi EBMAS kirendeltségben a világ minden táján! Ennek jómagam is megtapasztalója voltam, ugyanis szeretek utazni és az utóbbi években, amikor lehetőség volt önfeledt utazásra, részt vettem a nemzetközi EBMAS edzőtáborokban több alkalommal is! Reményeim szerint következő alkalommal Dél-Afrikába jutok majd el, ugyanis Emin Sifu többször meginvitált oda, hogy segítsek neki az ottani EBMAS építésében és a szemináriumok lebonyolításában!

Ha szeretnél az EBMAS Wing Tsun kungfu hivatalos oktatója lenni, akkor gyere és képezd magad az EBMAS programban! Az első próbatételed, az oktatóvá válás rögös útján nem más, mint hogy teljesítsd az 12 fokozatú EBMAS programot és az ehhez tartozó 12 vizsgát és válj mesterré!